За блога

ЗАЩО “ОТВОРИХ” ТОЗИ БЛОГ?

1325089704

Искам да разкажа за моето начало, за пътя, който извървявам, за вдъхновенията ми, за уроците ми, за емоциите, за страховете си, които преодолявам или не, за пречките, които срещам …

Желая, разказвайки за своите творчески стремления и крачки, да вдъхновя, да предизвикам, да помогна в откриването на творческата енергия, която се крие във всеки един от вас.

Ще съм изключително удовлетворена, ако поне на един човек помогна да разчупи капана на ежедневието, да се обърне към творческата си същност, да открие това, което го вдъхновява и да го направи!

ТЕМИТЕ В БЛОГА

Толкова красота има около нас, че едва ли ще успея да обхвана всичко. Обаче ще пробвам, ето как:

* Основно ще пиша за моята голяма страст – декупажа (decoupage). Ще помествам различни полезни уроци и техники. Ще споделям с вас различни мои “открития” на различни майстори по света. И разбира се моито собствени малки и големи постижения.

* Почти ежедневно попадам на изключително креативни и полезни уроци от типа “Как да…”, “Направи си сам  (DIY) …” и тук е мястото да ги събирам и разказвам за тях.

* В една креативна среща, обсъждайки желанието ми да създам този блог, хрумна и идеята за поредицата “Как да НЕ …” . Стоя зад мнението, че не е достатъчно просто да правим каквото и да е било със собствените си ръце, но и да го правим изключително! Това което ни различава от масовото производство, прииждащо от изтока, е именно изключителността на нашите творения.

* Ще споделям всичко, което ме е вдъхновило, което ме е предизвикало и подбудило да бъда по-добра.

* Изключително много ме вълнува присъствието на HAND MADE бранда на пазара, както на нашия, така и на международния: как се развива, как се развиват авторите, как представят себе си. Всяка полезна информация и мои лични мисли в тази посока ще споделям с вас.

Затова, приятели, е изключително важно в тази ми мисия, вашето лично отношение и обратна връзка с мен. Отворена съм към предложения, креативни критики, мнения. Пишете ми, споделяйте, питайте! 🙂

Само така взаимно ще сме си полезни в откриването и сътворяването на един красив свят!

ЖЕЛАЯ ВИ ТВОРЧЕСКИ ВДЪХНОВЕНИЯ! 🙂 🙂 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: